Niet weer zo'n mislukt spookfiguur in je latte?

Leer voor maar €̶6̶7̶  €17,- hoe je een latte art figuurtje kunt schenken!

Deze training is vol, reserveer alvast een plek voor volgende week.

Latte Art schenken alleen voor echte pro's?
Elk weekend genoot ik in mijn favoriete koffiebar van een lekkere cappuccino, met prachtig Latte Art. Dat wilde ik thuis ook, dus verruilde ik mijn pad koffiemachine in voor een echte espressomachine. 

Het koste mij destijds een maand, voordat ik zelf met mijn nieuwe espressomachine eindelijk goede koffie kon zetten. Dan had ik een keer een goed melk opgeschuimd, super blij, maar de keer daarna mislukte het weer. Laat staan dat ik mooi Latte Art kon schenken... Wat deed ik verkeerd? Nu ik een door de Specialty Coffee Association gecertificeerd barista ben weet ik alle tips & tricks die ik toen had willen weten. Dat had mij veel tijd, melk en koffie bespaard... 

Latte Art is natuurlijk de ultieme droom van elke Thuis Barista, maar dat is nog niet altijd even makkelijk... Ga de uitdaging aan, doe mee met onze Latte Art groepstraining en leer hoe je een hartje of zelfs een tulp kunt schenken.
  • Text Hover

Leer binnen een week een Latte Art figuurtje schenken

De Barista Coach helpt je thuis online met je eigen espressomachine en tools koffie te zetten als een échte barista.

Bespaar jezelf tijd, melk en frustratie
Raak je ook zo gefrustreerd als je Latte Art voor de zoveelste keer mislukt? Latte Art schenken vraagt helaas veel tijd en oefening, maar met de juiste training en persoonlijk coaching gaat dit zeker veel sneller. 

Tijdens deze online groepstraining laten we je in 10 duidelijke stappen zien hoe je een Latte Art figuurtje kunt schenken. Door middel van praktische voorbeeld video's en opdrachten kun je in je eigen tempo zelf oefenen. Aan het einde van de training vragen we je om het schenken van het latte art figuurtje een keer te filmen, zo kan ik je aan de hand van dit filmpje persoonlijke tips & tricks geven om te verbeteren.

Geef je op en leer nu eindelijk echt dat Latte Art figuurtje schenken, thuis met je eigen tools. De training vindt plaats via een WhatsApp groep, zo kan ik je namelijk makkelijk online coachen en kun je ook nog van elkaar leren. Aan het einde van deze groepstraining weet jij ✔️ alle basis trucjes van latte art ✔️ hoe je een 'hartje' kunt schenken én  ✔️ hoe je van een hartje ook een 'tulpje' kunt maken. Geef je meteen op >>
  • Text Hover
ONLINE TRAINING

Leer thuis met je eigen tools en onze praktische video's.

BARISTA COACH

Doe de coaching opdrachten en krijg persoonlijke tips&tricks.

BETAALBAAR

Geen dure training op locatie en meer persoonlijke hulp.

BARISTA CLUB

Deel jouw Latte Art schenk resultaten en leer van elkaar!

FAQ
  • Text Hover

Wanneer is de training?

👉 Deze training is vol, maar je kunt wel alvast een plek reserveren voor volgende week.
👉 Nadat iedereen is toegevoegd aan de WhatsApp groep starten we met de training op 18-juni. 
👉 We coachen de hele week tot 25-juni, dus genoeg tijd om te oefenen en de opdrachten te doen.

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Omdat de training online is en in groepsvorm kunnen we veel mensen tegelijk trainen. Wil je liever privé training, kies dan voor de Barista Skill coaching module.

Waarom is de training online?

Zo kunnen we jou thuis helpen om met je eigen espressomachine en tools goede koffie te maken. De groepstraining vindt plaats via een WhatsApp groep dus kun je ook nog van elkaar leren.

Is de kwaliteit dan wel goed?

Eigenlijk kunnen we op deze manier zelfs meer persoonlijke aandacht geven dan bij een groepstraining op locatie en je leert het meteen goed thuis met je eigen tools. 

Is deze training corona proof?

Ja helemaal, want we spreken elkaar alleen online. 

Ik heb een andere vraag...

Stuur ons dan gerust mailtje naar hello@debaristaclub.nl.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

  • Na deze training tover jij ook zo'n mooi hartje in je latte!